Om in de hedendaagse economie het hoofd boven water te kunnen houden en u te kunnen onderscheiden van de concurrentie, moet u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.


De kernactiviteiten van Saenborgh Administratiekantoor liggen op het gebied van begeleiding van ondernemingen op financieel-administratief en fiscaal gebied. Onze professionele services nemen u deze extra taken uit handen, zodat u alle tijd kunt besteden aan de zaken waar u echt goed in bent, namelijk: ondernemen. Ieder z'n vak! vinden wij.


Onze klantenkring bestaat uit ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, waaronder zzp'ers. Deze ondernemingen zijn actief in verschillende branches, zoals bijvoorbeeld de installatietechniek, interieurbouw, consultancy en horeca.


Benieuwd naar de kosten van onze dienstverlening? Download hieronder een offerteformulier. Vul het formulier in en mail het naar info@saenborgh.nl.

Wij nemen snel contact met u op. De aanvraag voor een offerte of kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. U kan ook gebruik maken van het contact formulier op deze site.

Saenborgh Administratiekantoor
Paardenakker 8
1531SR Wormer
T: +31 6 2486 12 59
E: info@saenborgh.nl
KvK 34298856
Becon 570606

klik hier voor een offerteformulier voor ondernemers

Onze services voor ondernemers bestaat uit:


  • verwerken van complete financiële administraties
  • verzorgen loon- en salarisadministraties
  • samenstellen begrotingen
  • verstrekken van periodieke financiële informatie en analyse daarvan
  • samenstellen van jaarrekeningen 
  • verzorgen van fiscale aangiften, zoals aangifte Inkomstenbelasting voor ondernemers, aangifte Omzetbelasting, aangifte Loonheffingen en aangifte Vennootschapsbelasting. Wij beoordelen kritisch de mogelijkheden van aftrekposten voor ondernemers, investeringsaftrek en dergelijke.
  • advisering van starters, zoals hulp bij bij de keuze van de ondernemingsvorm en het inrichten van de administratie. Wij kunnen administraties uit alle softwarepakketten verwerken tot een jaarrekening.
  • het invullen van tijdelijke (interim-) functies    


Saenborgh Administratiekantoor voor ondernemers