Saenborgh Administratiekantoor

                   Financiële administraties * Fiscale aangiften * Interim-opdrachten             

Saenborgh Administratiekantoor voor particulieren 

Ongeveer 60% van de belastingplichtigen roept hulp in bij het invullen van de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting.  Dat is niet zo vreemd, want het belastingrecht is in de loop der jaren door steeds weer nieuwe regels ook steeds complexer geworden.          

Saenborgh Administratiekantoor biedt aan particulieren deskundige fiscale kennis.            U bent zeker van een optimaal fiscaal advies en tussen u en de belastingdienst zit een filter.          

Saenborgh Administratiekantoor is niet het grootste kantoor en kan daardoor flexibel werken en persoonlijke aandacht geven aan de vraagstukken van de cliënt.

 Onze services voor particulieren bestaat uit:

  • verzorgen voorlopige teruggave of voorlopige aanslag Inkomstenbelasting
  • samenstellen en indienen aangifte Inkomstenbelasting
  • verzorgen van de aanvragen voor Zorgtoeslag, Huurtoeslag, Kinderopvangtoeslag   en overige toeslagen verzorgen aangifte in geval van erven of schenken   
  • bijstaan in overige fiscale vraagstukken       

Voor de aangifte Inkomstenbelasting 2018 staat hieronder een checklist klaar welke u kan downloaden, op uw computer opslaan, invullen en daarna mailen naar ons voorzien van alle relevante bijlagen, zoals jaaropgave werkgever, financiële jaaroverzichten banken, et cetera.

Klik hier voor de checklist Aangifte Inkomstenbelasting 2018

 

Indien u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze site of bel ons even.