Saenborgh Administratiekantoor

                   Financiële administraties * Fiscale aangiften * Interim-opdrachten             

Saenborgh Administratiekantoor voor ondernemers  

Om in de hedendaagse economie het hoofd boven water te kunnen houden en u te            kunnen onderscheiden van de concurrentie, moet u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.

De kernactiviteiten van Saenborgh Administratiekantoor liggen op het gebied van begeleiding van ondernemingen op financieel-administratief en fiscaal gebied. Onze professionele services nemen u deze extra taken uit handen, zodat u alle tijd kunt besteden aan de zaken waar u echt goed in bent, namelijk: ondernemen. Ieder z'n vak! vinden wij.                             

Onze klantenkring bestaat uit ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, waaronder  zzp'ers. Deze ondernemingen zijn actief in verschillende branches, zoals bijvoorbeeld de installatietechniek, interieurbouw, consultancy en horeca.

Benieuwd naar de kosten van onze dienstverlening? Download hieronder een offerteformulier. Vul het formulier in en mail het naar info@saenborgh.nl.                            Wij nemen  snel contact met u op. De aanvraag voor een offerte of kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. U kan ook gebruik maken van het contactformulier op deze site.

klik hier voor een offerteformulier voor ondernemers

Onze services voor ondernemers bestaat uit: 

  • verwerken van complete financiële administraties
  • verzorgen loon- en salarisadministraties
  • samenstellen begrotingen
  • verstrekken van periodieke financiële informatie en analyse daarvan
  • samenstellen van jaarrekeningen 
  • verzorgen van fiscale aangiften, zoals aangifte Inkomstenbelasting voor ondernemers, aangifte Omzetbelasting, aangifte Loonheffingen en aangifte Vennootschapsbelasting. Wij beoordelen kritisch de mogelijkheden van aftrekposten voor ondernemers, investeringsaftrek en dergelijke.
  • advisering van starters, zoals hulp bij bij de keuze van de ondernemingsvorm en het inrichten van de administratie. Wij kunnen administraties uit alle softwarepakketten verwerken tot een jaarrekening.
  • het invullen van tijdelijke (interim-) functies